Ikke kategoriseret

Den hårde dyre start.

En klog mand sagde engang: “Triathlon er et stort sort hul, hvor du kan hælde alle dine penge ned i.” Han løj ikke. Triathlon kan være en vanvittig pengesluger, specielt hvis man først går amok. Du skal jo selvfølgelig have carbonracer. de der sindssyge dyre trihjul, keramiske lejer skal du da ha´, våddragt, svømmemaske, vandtæt gps-ur kan man da heller ikke leve uden, og sådan kan man bare blive ved og ved. Personligt prøver jeg selv at holde lidt igen. Pengepungen giver en naturlig begrænsning, men samtidig har man jo også lyst til at “go all in” for det skal ihvertfald ikke være udstyrets skyld, at jeg ikke performer det absolut ypperste min lidt for tykke krop kan præstere.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    En sexy julekalender - 22. december - SorenRohde.sexy
    22. december 2015 at 22:29

    […] Det kan du læse her! […]

  • Leave a Reply