Julekalender

En sexy julekalender – 18. december

“Jamen .sexy, hvor er din julekalender?”

Internettet brød jo nærmest sammen i går. Hvor var den julekalender så? Jeg nåede ikke desværre, derfor skal I jo naturligvis kompenseres med noget ekstra lækkert i dag.

Tilbage i 2012 kørte jeg min anden ironman. Målet var meget klart! Jeg skulle under 10 timer!

Læs om det lykkedes her! 🙂

En mindre spoiler alert. Det var satme et lækkert stævne. Powerbar-sælgeren a.k.a. Jesper og jeg fulgtes ad på noget af cykelturen. Her i bagklogskabens meget klare lys, så var det formentlig en dum prioritering at køre om kap op af Geels Bakke. Jeg husker det i øvrigt som om, at jeg kom først op begge gange. 2-0. Han var ihvertfald ristet på anden omgang af cykelturen. Tak til dig Jesper for de 4 dråber vand, du gav mig på cykelturen. 🙂

Hvis du er klubkammerat med mig, så læs kommentarerne til bloggen. 2 efterfølgende Kralupy legender kommenterede for første gang! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply