Julekalender

En sexy julekalender – 21. december

Når man en gang i mellem bevæger sig ud over landets grænser, kan det at passe sin træning være det muliges kunst.

Sådan havde jeg det tilbage i 2012, hvor jeg var på min tredje tur til Bangladesh.

Læs mere om min tur til Bangladesh her.

Nu er Bangladesh ikke et land, som man normalvis bare tager til. Jeg er kommet dernede, da jeg er ansat i en grafisk virksomhed, hvor vi har vores produktion i Bangladesh. Det var også planen, at kæresten og jeg skulle have været dernede i februar, men desværre har situationen for udlændinge i Bangladesh været usikkert gennem det sidste stykke tid, da, hvis jeg husker ret, 5 hvide mennesker er blevet skudt dernede, netop fordi de var hvide. Det menes, at det er IS sympatisører muligvis styret fra Pakistan, der er de skyldige. Det har gjort, at Udenrigsministeriet har frarådet rejser til Bangladesh. Det betyder også, at jeg ikke slæber kæresten med til Dhaka i denne omgang. Vi skal dog til Gran Canaria i stedet for, hvilket nu nok også skal blive meget fedt. Når der kommer mere ro på, tager jeg derned igen, for jeg kender efterhånden mange virkelig flinke, sjove og gæstfrie venner og kolleger i Bangladesh, så det ser jeg meget frem til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply