Julekalender

En sexy julekalender – 22. december

Det er faktisk en speciel dag i dag. Det er ikke fordi, at det er Lille Lille Juleaften, men fordi, at bloggen har officiel 5 års fødselsdag i dag.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forestillet mig, da jeg startede med at skrive denne blog. En ting er dog sikkert. Jeg havde ikke forestillet mig, at den skulle ende her. Jeg synes til stadighed, at det er fedt, at der er nogle skønne mennesker derude, som gider at læse, hvad jeg skriver af mere eller mindre kloge ting.

Tak til jer!

Dagens blog er det første indlæg, som jeg skrev for 5 år siden. Det handler om, hvor dyrt triathlon kan være.

Det kan du læse her!

Ok. Udover det der pladehjul, som jeg stadig mangler, så kan man vidst rolig konkludere, at jeg gik all in på udstyr, men hvad fanden, det er sq også udstyret, som også er med til at gøre triathlon så superfedt! Altså hvis man ikke kan glæde sig over en carbon-aero-pedal eller en ny endnu lettere drikkedunksholder, så er triathlon-livet da også fattigt. 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply