Julekalender

En sexy julekalender – 23. december

Jeg får fremragende julegaver i morgen. Det kan jeg ligesom mærke. Er det ikke noget med, at en skidt generalprøve giver en god premiere…

Mit indre ur var temmlig fucked i morges, men jeg kom da afsted mod Svømmestadion i overraskende god tid. Det var formentlig fordi, at jeg havde bilen, hvilket absolut er en fordel, når man skal afsted kl. 5:38 for at være på Svømmestadion til kl 5:5o.

Jeg ankommer i god tid. Jeg undrer mig da også over, at der ikke rigtig holder nogen biler på torvet, men det er jo fredag og den 23., så folk er nok hjemme til jul. Mer´ plads til mig. Awesome!

Jeg går op og tager i døren. Låst. Så hovedindgangen da. Låst. Nåååårh… de har bare ikke at have lukket. Jeg har selv arrangeret svømningen, så da der stod 15 mennesker fra klubben, var jeg ude i, at jeg skulle give kvaje høje snegle, men heldigvis viste det sig, at det var bare livredderen, der ikke havde åbnet døren, da hun ikke troede der kom nogle.

Jeg fik svømmet lidt. Primært intervaller som gik overraskende godt. Det virker klart til, at jeg gennem min offseason har opretholdt min basisfart, hvilket egentlig er meget fedt. 🙂

Svømningen overstået! Nu skulle bageren straffes, men what the fuck is going on, Le Clio er pakket ind i blomster og lastbil. Fucking helvede, det er jo ikke fredag. Det er onsdag! Og der er torvedag. Derfor der ikke var biler på den skide parkeringsplads. Jeg får charmet et par grumpy torvesælgere, som spørger: “er det politiet der har ringet til dig, og fortalt at du skulle fjerne din bil…”. Jeg får fortalt dem, at jeg havde rykket rundt på dagene, så det lykkedes med lidt mandeflirt at få grumpy torvesælgere til at flytte deres skide blomster.

Parkeringsvagten var dog ligeglad. Fucking hell.

IMG_3548

 

 

 

 

 

 

 

 

Den høje snegl efterfølgende var dog fremragende…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply