Udstyr

35-39

…hvaaaa… .sexy, varer julen lige til påske?

Nogenlunde sådan lød kommentaren på Facebook fra en af denne blogs største kvindelig fans tidligere på ugen. Der har været stille. Det indrømmer jeg gerne. Jeg synes egentlig, at der har været en form for tung sky over mig siden nytårsaften.

Den sky hedder ny age group. Jeg rykkede simpelthen op i 35-39, da nytåret blev knaldet ind. Jeg kan lige så godt sige det helt ærligt. Det er lort. Lort, lort, lort. Man restituerer langsommere, morfædrene på sofaen bliver længere og oftere, når man står op knager alle led, man bliver (endnu mere) hyggefed. And don´t get me started on næsehår da. Puuuh!

Jeg føler dog, at jeg er nød til at kæmpe imod. Der er jo en grund til, at netop din favorit blog hedder SorenRohde.sexy og ikke SorenRohde.Rosin i hovedet.

Jeg har købt anti rynke creme. Jeg valgte en fra L´oreal. Den har deres mandeserie Mens expert, hvilket jeg tolkede som, at de havde styr på cremer til mænd. Det har de så ikke. Alle ved at hvid creme er pisse nasty, og det koncept har de tidligere forstået, men åbenbart ikke længere.

IMG_3592

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skal jeg gøre dagligt. Altså smøre mit ansigt ind hvid tyk creme, og hvis du kigger på billedet øverst, så kan du se mængden af dullegrej, der skal til for at holde en halvsløj 35-39 .sexy age grouper fabulous. Jeg kan ikke fortælle dig om den virker eller ej, sådan noget har jeg intet begreb om. Noget af det dufter dog rimeligt. Som du kan se på billedet skal der både eksfolieres, barberes, lotioneres, fjernes hudceller med en latterlig svamp til 200 kr (!!!), så skal vi ikke bare aftale, at næste gang du ser en lækker halvgammel age grouper, så giv ham lige en kommentar om, at han ser okay lækker ud, ellers så er det dæleme spildt arbejde.

Tak. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply